Kontaktní gril s teplotní sondou Concept GE3500
Grilovací sezóna po celý rok
- Grilování na kontaktním grilu nabízí řadu výhod. Nejste limitováni počasím.
- Už se vám nikdy nestane, že budete nuceni zrušit grilovačku s rodinou či přáteli kvůli dešti.
- Na kontaktním grilu můžete grilovat na terase, balkoně i doma.
- Elektrický gril neprodukuje žádný kouř ani zápach, takže nebudete obtěžovat své sousedy.
- Oproti běžným grilům nabízí oboustranné grilování, díky kterému budou vaše pokrmy rychleji připravené bez nutnosti obracení.
- A v neposlední řadě je grilování na kontaktním grilu zdravější, protože regulací teploty zamezíte připalování pokrmů.
Nastavení teploty pro každou desku zvlášť umožňuje grilování různých druhů pokrmů najednou
- Chytrá funkce SPLIT ZONE umožňuje nastavení teploty pro každou desku zvlášť nebo zahřátí pouze jedné desky.
- Díky tomu zvládnete připravit různé druhy pokrmů a uzpůsobit si teplotu i čas dokončení přesně podle potřeby.
- Pohodlně přichystáte hlavní chod i přílohu najednou a hned za tepla je můžete rovnou servírovat.
- Tuto funkci můžete využít v manuálním režimu DIY, díky kterému budete mít grilování plně ve svých rukou.
- Gril si rozpálíte přesně tak, jak zrovna potřebujete a jednoduše ugrilujete cokoliv, na co si jen vzpomenete.
Teplotní sonda pohlídá úroveň propečení masa
- Kontaktní gril Concept GE3500 je vybaven integrovanou teplotní sondou.
- Oceníte ji především při grilování masa, během kterého vám pohlídá vnitřní teplotu a úroveň propečení.
- Stačí ji zapíchnout do pokrmu a hlídat vnitřní teplotu, která se vám zobrazí na displeji grilu.
- Teplotní sonda vám pomůže připravit maso přesně tak, jak ho máte rádi a vaše grilování bude zase o krůček snadnější.
Dokonalý steak pro každého
- Milujete steaky, ale ne vždy se vám je podaří připravit přesně tak, jak je máte rádi? S chytrou funkcí GRILL ASSISTANT budou pokaždé naprosto perfektní.
- Stačí si jen zvolit stupeň propečení a gril se o vše postará.
- Vybírat můžete ze čtyř variant od krvavého až po dokonale propečený.
Medium Rare = krvavý steak
- s růžovým řezem, okraje propečené s křupavou krustou, šťáva načervenalá, vnitřní teplota 54-56 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 60 s.
Medium = středně propečený steak
- s téměř hnědým až šedým řezem a narůžovělým středem, šťáva růžová, vnitřní teplota 61 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 90 s.
Medium Well = propečený steak
- v řezu téměř hnědý s náznakem růžového středu, šťáva světle růžová až šedá, vnitřní teplota 64-65 °C, doba přípravy v kontaktním grilu 120 s.
Well Done = zcela propečený steak
- v řezu hnědý a maximálně propečený, šťáva světle šedá až čirá, vnitřní teplota 70 °C a více, doba přípravy v kontaktním grilu 200 s.
Gril si sám nastaví vhodnou teplotu a čas přípravy
- Kontaktní gril GE3500 nabízí jednoduché ovládání pomocí 11 automatických programů včetně manuálního režimu DIY.
- Stačí vložit suroviny, zvolit správný program a gril si sám nastaví vhodnou teplotu a čas přípravy.
- ychutnat si můžete dokonale propečené steaky, slaninu, drůbež, ryby, klobásy, zeleninu nebo sendviče.
- Nastavené hodnoty můžete sledovat na přehledném digitálním displeji.
BBQ grilování s extra velkou grilovací plochou
- Samozřejmostí kontaktního grilu GE3500 je možnost BBQ grilování, které umožňuje grilování na obou plotnách současně.
- Získáte tak extra velkou grilovací plochu, na které připravíte pokrmy pro celou rodinu nebo partu přátel.
- Gril si můžete uzpůsobit podle potřeby a využít přesně takové plotny, které se vám zrovna hodí - vroubkované, hladké nebo je vzájemně kombinovat.
Grilovací desky s vroubkovaným povrchem na přípravu steaků, hamburgerů nebo k zapékání
- Desky s vroubkovaným povrchem můžete využít jak pro kontaktní (uzavřený), tak i pro BBQ (otevřený) způsob grilování.
- Uzavřené grilování je vhodné na přípravu steaků, hamburgerů nebo k zapékání toustů, plněných tortill nebo panini.
- Jedná se o nejrychlejší způsob přípravy, protože se potraviny rovnoměrně opékají z obou stran najednou a není je nutné obracet.
- Na otevřených deskách ugrilujete vše, jako na klasickém grilu.
- Díky vroubkovanému povrchu se potraviny dobře propečou a zároveň si uchovají svoji šťavnatou chuť.
- Přebytečná šťáva a tuk jsou drážkami odvedeny do sběrné nádoby.
Grilovací desky s hladkým povrchem jsou ideální na lívance, bramboráky, sýry a k rozpékání pečiva
- Grilovací desky s hladkým povrchem jsou určené pro přípravu lívanců, palačinek, vajec, ryb, zeleniny, sýrů, bramboráků nebo k rozpékání pečiva.
Zdravější grilování bez oleje a snadná údržba
- Kontaktní gril GE3500 je osazen kvalitními hliníkovými deskami, které rozvádí teplo po celé své ploše.
- Povrch desek je nepřilnavý, takže se pokrmy nepřipalují.
- Grilování je tedy zdravější, protože nevyžaduje použití žádného tuku nebo oleje.
- Zároveň se desky velice dobře čistí.
- Po vychladnutí stačí usazené nečistoty odstranit pomocí speciální škrabky nebo otřít vlhkým hadříkem.
- Následně můžete desky vyjmout a společně se sběrnou nádobou na zachytávání šťávy vložit do myčky nádobí.
Nezabere příliš místa
- Velkou výhodou je možnost uzamčení grilu v uzavřené poloze.
- Díky tomu vám v kuchyni nezabere tolik místa a snadněji ho uskladníte, pokud ho zrovna nevyužíváte.
Výrobce | Concept |
Výška balení ( cm ) | 17 |
Délka balení ( cm ) | 40 |
Šířka balení ( cm ) | 32 |
Barva | černá, nerez |
Typ grilu | kontaktní |