Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430

Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Doprava zdarma
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm 635430
1 688 Kč 1 395 Kč bez DPH
Skladem
Osobně v prodejně:ihnedPřepravní společností:pozítří
KódPEN635430PN635430VýrobceG21Záruka48 měsíců

Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování

  • Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří.
  • Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou.
  • O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.

Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu

  • Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo z buku pro jeho skvělé vlastnosti.
  • Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového.
  • Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.

Jak pečovat o dřevěné špalky na maso

  • Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty.
  • Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem.
  • Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.
  • TIP: Před krájením/sekáním krvavého masa můžete dřevěný špalek namočit. Krev a šťáva z masa nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm.
  • Chuťově neutrální bukové dřevo.
  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů a sekáčků.
  • Vyrobeno v České republice.
VýrobceG21
MateriálBukové dřevo
Výška balení ( cm )6
Délka balení ( cm )30
Šířka balení ( cm )40
BarvaHnědá

Specifikace

  • Materiál: bukové dřevo.
  • Rozměry: 400 x 300 x 60 mm.
  • Hmotnost: 5,3 kg.
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisTechnické parametryDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies