Těžítko keram. do sudu 17 cm

Keramické těžítko do zeláků je rozděleno na dvě části
Těžítko keram. do sudu 17 cm
-17 %
Těžítko keram. do sudu 17 cm
Těžítko keram. do sudu 17 cm
Obrazek
Běžná cena s DPH 309 Kč 257 Kč 212 Kč bez DPH
Skladem
Osobně v prodejně:ihnedPřepravní společností:pozítří
Kód113064PN113064VýrobceOrionZáruka24 měsíců
  • Keramické těžítko do zeláků je rozděleno na dvě části.
  • Ty umožní jejich vložení i do nádob s průměrem hrdla menším, než je potřebný zkompletovaný průměr těžítka.
  • Otvory v těžítku vytéká ze zeleniny šťáva, využijete je i ke snadnému vyjmutí z nádoby.
  • Zeleninu upěchujete do nádoby, keramickým těžítkem zatížíte tak, aby k zelenině nešel vzduch.
  • Následně přesunete nádobu na stabilní místo s pokojovou teplotou.
  • Jakmile zelenina pustí šťávu a začíná být cítit , znamená to, že probíhá mléčné kvašení.
  • Je důležité, aby zelenina byla ponořená ve šťávě.
  • Takto vydrží uskladněná i několik měsíců.
  • Oproti dřevu zabrání plísním a bakteriím.
  • Materiál: keramika.
VýrobceOrion
  • Keramické těžítko do zeláků je rozděleno na dvě části.
  • Ty umožní jejich vložení i do nádob s průměrem hrdla menším, než je potřebný zkompletovaný průměr těžítka.
  • Otvory v těžítku vytéká ze zeleniny šťáva, využijete je i ke snadnému vyjmutí z nádoby.
  • Zeleninu upěchujete do nádoby, keramickým těžítkem zatížíte tak, aby k zelenině nešel vzduch.
  • Následně přesunete nádobu na stabilní místo s pokojovou teplotou.
  • Jakmile zelenina pustí šťávu a začíná být cítit , znamená to, že probíhá mléčné kvašení.
  • Je důležité, aby zelenina byla ponořená ve šťávě.
  • Takto vydrží uskladněná i několik měsíců.
  • Oproti dřevu zabrání plísním a bakteriím.
  • Materiál: keramika.
Těžítko keram. do sudu 17 cm
Těžítko keram. do sudu 17 cm
ObrazekObrazek
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisTechnické parametryObrázkyDiskuze