Kruzzel 23425 Vodní pistole 60 cm 17527

Zbraň je dlouhá 60 cm a rozhodně se vyznačuje svou velikostí a dostřelem, který je cca 6 metrů. Díky velkým rozměrům a dlouhému dosahu je produkt atraktivnější a hraní si s ním zajímavější.
Kruzzel 23425 Vodní pistole 60 cm 17527
306 Kč 253 Kč bez DPH
Skladem ext. 7 - 10 dnů
KódISO17527PN17527VýrobceKruzzelZáruka24 měsíců

PUŠKA/VODNÍ PISTOLE

  • VELKÁ VELIKOST A DLOUHÝ ROZSAH – zbraň je dlouhá 60 cm a rozhodně se vyznačuje svou velikostí a dostřelem, který je cca 6 metrů. Díky velkým rozměrům a dlouhému dosahu je produkt atraktivnější a hraní si s ním zajímavější.
  • KAPACITNÍ NÁDRŽ NA VODU - nádrž pojme 1,25 litru vody, což zaručuje delší zábavu bez nutnosti doplňovat pistoli v krátkém časovém úseku.
  • SNADNÉ POUŽITÍ - použití pistole je snadné a nevyžaduje žádné složité operace; stačí odšroubovat nádržku, nalít do ní vodu, našroubovat, nafouknout pomocí spodního jezdce a hračka je připravena k použití.
  • ZÁBAVA, COOL A ROZVOJ – pistole poskytne nejen skvělou zábavu, ale dokáže i ulevit v horkých letních dnech. Zlepšuje přesnost a koncentraci, stimuluje kreativitu, zlepšuje motorickou koordinaci, ovlivňuje obratnost a rychlost reakce. Hra ve skupině ovlivňuje rozvoj integrace a sociálních dovedností
  • Vodní pistole je fantastický produkt, se kterým si děti i dospělí nepochybně rádi hrají. Úspěšně můžete hrát roli vojáka, policisty, lovce, tajného agenta, uprchlíka nebo piráta. Jediným omezením je vaše představivost! Použití vodního paprsku je velmi snadné. Jeho použití nevyžaduje žádné složité kroky. Vodní zbraně se doporučuje používat venku, protože minimalizuje riziko možného poškození zařízení domu nebo bytu. Pobyt venku je navíc důležitým faktorem, který má pozitivní dopad na pohodu a zdraví dítěte tím, že okysličuje celé tělo.Zbraň je ideální pro individuální i skupinové hry. Skupinová hra vyžadující hodně aktivity a spolupráce ovlivňuje rozvoj integračních a sociálních dovedností. Hračka je doporučena pro mladší i starší děti, ale i pro dospělé. Je stejně vhodný pro dívky i chlapce. Je poměrně lehký a snadno se přemístí nebo vezme s sebou v autě na cesty. Výrobek bude vynikajícím dárkem, zejména u příležitosti Velikonoc Śmigus-Dyngus, ale nejen! Skvěle se s ním zabavíte na dvoře, na zahradě, terase nebo u bazénu.
VýrobceKruzzel
Materiálplast
Výška balení ( cm )18
Délka balení ( cm )63
Šířka balení ( cm )37
Barvamix

SPECIFIKACE

  • dosah: cca 6 m
  • objem nádrže 1,25 l
  • rozměry: 60 x 13 x 26 cm
  • hmotnost: 500 g
  • hmotnost v balení: 550 g
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvkuZeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvkuPřidat reakci
PopisTechnické parametryDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies