Jedním z jednodušších druhů cukroví jsou pracinky
- Díky podlouhlým formičkám se po křupavých sušenkách, pracnách plných ořechů a kakaa či voňavých madlenkách jen zapráší.
- Tento tvar měly v oblibě už domácí cukrářky starší generace, pracny od babičky byly prostě nejlepší. Stačí do nformiček natlačit kousek těsta, prsty vytvarovat mírnou prohlubeň a dát péct. Při pečení z méně mastných těst doporučujeme lehce vymazat a vysypat moukou. Rovný lem okolo pomůže následně s vyklepnutím cukroví. Lze jej pak jen pocukrovat, případně máčet v čokoládě nebo slepovat krémem.
- Snadná údržba, stačí je umýt běžným způsobem, pokud přetáhnete dobu pečení a cukroví se připeče, jednoduše je na chvíli nechte odmočit.
Výrobce | Orion |
Materiál | pocínovaný plech |
Výška balení ( cm ) | 3 |
Délka balení ( cm ) | 8 |
Šířka balení ( cm ) | 7 |
Barva | stříbrná |
Typ | formy a plechy |
Forma | cukroví |
Plech | Ne |