Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí.
Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál.
Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.
Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve.
Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve.
Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.
Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.
Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení 1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou 2. po umytí pánev vysušte 3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte 4. až nyní přidejte olej 5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli 6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte - zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře 7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyjte a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla
Výrobce
KELA
Materiál
Železo, nerez ocel
Výška balení ( cm )
28
Délka balení ( cm )
11
Šířka balení ( cm )
49
Barva
Šedá
Typ pánve
univerzální
Parametry
materiál: železo
průměr: 28 cm
výška: 5 cm
rukojeť z nerezové oceli
série: Ferrum
značka: KELA
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.